KSA Striideburgh

KSA Striideburgh

Quiz

KSA Striideburgh zaterdag 18 november 2023

Beste ouder(s), oud-leiding, vrienden, sympathisanten,

Op zaterdag 18 november verzamelen ‘s lands knapste koppen zich om 19u in zaal Bergheem voor alweer een prachtige editie van de KSA Striideburgh-quiz! Nadat iedereen zich rustig geïnstalleerd heeft stellen we de eerste vraag om 19u30 en gaat de spetterendste quiz van het jaar van start!

En ook jij mag uiteraard niet ontbreken… Zoek dus alvast je allerslimste vrienden en vriendinnen bij elkaar voor een ploeg van maximum 6 personen. Of laat je verrassen en schrijf je individueel in, zodat wij voor jou een droomploeg
samenstellen.

Voor de mooie prijs van 5 euro per persoon verzekeren we je een avond vol vertier en (ont)spanning. Ook een heerlijke hap en een drankje zal niet ontbreken. Bovendien gaat iedereen gegarandeerd met een leuke prijs naar huis. Deelnemen is dan ook belangrijker dan winnen! Natuurlijk valt er ook weer een boefprijs voor de smulpapen, een drankprijs voor de dorstigen en een prachtige hoofdprijs (waardebon van 100 euro bij ons favoriete restaurant) te winnen!

Inschrijven kan via mail naar quiz@ksastriideburgh.be. Vermeld hierbij zeker uw ploegnaam (en eventueel ploeggenoten). Inschrijvingsgeld kan op voorhand betaald worden door een overschrijving te maken naar KSA Striideburgh (BE06 4118 0542 2122), met vermelding van ‘quiz + ploegnaam’, of de avond zelf aan de kassa.

Ook dit jaar zetten we weer een maximum op het aantal quizploegen, door het overweldigende succes van de vorige jaren. We kunnen simpelweg niet meer dan 24 ploegen in zaal Bergheem zetten, dus wees er snel bij!

Neem ook zeker voldoende cash geld mee, want er is geen mogelijkheid om via kaart of overschrijving te betalen.

Tot dan!

Het quizteam van KSA Striideburgh

Contact

quiz@ksastriideburgh.be

Jelte 0473300386

Balou 0487381058

Thomas 0470360556