KSA Striideburgh

KSA Striideburgh

Praktische Info

Een kamp vraagt heel wat organisatie, daarom een handig lijstje!

Voor het kamp

18 mei

Op zaterdag 18 mei na de vergadering organiseren we een korte infosessie over het groot kamp. Deze gaat door voor nieuwe ouders, ouders die nog met vragen zitten of eender wie die graag nog eens opgefrist wordt over wat ons kamp juist inhoudt. Als het weer het ons toelaat, verzamelen we op het plein achter de speeltuin, anders wordt het binnen in onze lokalen.

25 juni

BELANGRIJK: Tegen 25 juni ten laatste laat je aan de leiding weten of je kind(eren) mee gaat/gaan op kamp of nietNiets laten weten = niet mee op kamp.

Tegen 25 juni dien je ook iets te laten weten als je gebruik wenst te maken van onze financiële opstap, neem hiervoor contact op met de groepsleiding.

1 juli

De uiterste datum waarop je het kamp moet betalen. Niet betaald = niet mee.

150,- voor het oudste kind

145,- voor de jongere broertjes en zusjes

Je kan dit storten op het rekeningnummer van KSA Striideburgh: BE06 4118 0542 2122

Met als mededeling: KAMP + naam + voornaam + ban

We weten dat dit een bedrag is dat niet zomaar gemakkelijk te betalen is, daarom bieden we een financiële opstap aan.


14 en 15 juli

Op 14 juli houden we onze kampwake met alle bannen van 19u tot 20u. We hebben dan allemaal al onze verkleedkleren aan in het thema “Sprookjes” om al helemaal in de kampsfeer te komen! Hier kan je ook de laatste vragen stellen aan de leiding voor het kamp. 

Op het einde van de kampwake kan je ook je materiaal meegeven dat mee moet met de camion die we de volgende dag op 15 juli met de +16, koks en leiding inladen en op weg sturen richting ons kampterrein. We denken dan aan eventuele slaapzakken/matjes of veldbedden en voor de +12 je fiets (enkel als je leiding heeft gezegd dat deze mee moet). 

Dit is ook de laatste dag dat je de medische fiche kan invullen. Geen medische fiche = niet mee.

Meenemen naar de kampwake:

– Je verkleedkleren

– Medische fiche (enkel als je verkiest deze op papier af te geven)

Kampverloop en adres

16 t/m 21 juli

De +16, leiding en koks vertrekken 16 juli in de vroege uurtjes op voorkamp! We maken samen de kampplaats tip top in orde voor jullie aankomst op 21 juli.

21 juli

Tussen 11u en 12u wordt de rest van de leden aan het kampterrein verwacht. Dit jaar trekken we zoals gewoonlijk weer de Ardennen in. Het adres van de boer is:

Fontenaille 15

6661 Mont-Houffalize

Vanaf daar zullen er pijlen staan richting onze kampplaats. Je kan ook al rechtstreeks naar de kampplaats rijden met de coördinaten die we later nog zullen doormailen.

Meenemen op de eerste kampdag:

– Voor de ouders: een kampeerstoel, parasol, evt. tafeltje, deken en dergelijke kan handig zijn.

Een bord/gamel, beker en bestek als je blijft mee-eten.

– Voor de leden: jullie zak uiteraard! Bij het puntje Wat neem ik mee? Vind je een handig lijstje!

De isi+-kaart, Kids-ID of identiteitskaart en 2 gele klevers van de mutualiteit van elk lid. Deze geef je bij aankomst af aan de groepsleiding.

21-29 juli

Wij genieten van het kamp! Post ontvangen van het thuisfront is altijd leuk, de kaartjes en brieven

kunnen worden opgestuurd naar:

KSA Striideburgh

Naam lid + ban

Laurent Dubois

Fontenaille 15

6661 Mont-Houffalize

Wij verkopen kampkaartjes, postzegels en enveloppen tijdens het kamp (moet cash betaald worden). Tip: schrijf de adressen al op de enveloppen die je meegeeft met je kind!

29 juli

De leden vertrekken rond 14u00 richting onze lokalen in Berchem met de bus. We proberen al de bagage mee in de bus te krijgen, maar mogelijks moeten er enkele veldbedden/slaapzakken mee met de camion. Als er vertraging is, laten we dit weten via mail en de socials. Check dus zeker onze Facebook- en Instagram pagina om up to date te blijven!

29-31 juli

De tweedejaars sjo, +16, leiding en koks blijven op nakamp.

31 juli

Rond 15u komt de camion aan in de Jozef Wautersstraat waar je de eventuele achtergebleven spullen kan komen ophalen. De knim en sjo zijn zeker welkom om mee met de (uitgeputte) leiding, koks en +16 de camion uit te laden. Zij kunnen een extra paar handen dan zeker gebruiken. Houd wederom onze sociale media in het oog voor meer gedetailleerde info de dag zelf.